top of page

Hoe Amazon Prime-meldingen in te schakelen?

Milla Niskavaara

2 min read

Jun 24

0

0

Wil jij deel uitmaken van een wereld waar alles draait met behulp van technologie en internet? Als uw antwoord ja is, zult u moeten leren investeren in tal van softwareprogramma's en websites. Er zijn verschillende soorten applicaties beschikbaar, maar een van de beste die je tegenkomt is Amazon.


Het is een soort multinationale technologieorganisatie die zich bezighoudt met verschillende technologiegebieden om gebruikers veel kansen te bieden. Daarom moet u uw best doen om meer te leren over hoe dit softwareprogramma uw gemak kan vergroten, onder begeleiding van het Amazon ondersteuning  wanneer u maar tijd heeft.


Een andere reden waarom u voor deze applicatie zou moeten kiezen, is dat u hiermee de faciliteiten op elke gewenste manier kunt inrichten. U kunt ook programma's bekijken, films streamen, naar muziek luisteren, goederen kopen, boodschappen doen, uw elektronica besturen, in kunstmatige intelligentie investeren, enz. Met al deze elementen kunt u de beste voordelen behalen en tegelijkertijd de problemen verminderen.


Maakt u een uitdagende periode door terwijl u probeert te begrijpen hoe u een betrouwbaar streamingsoftwareprogramma zoals Amazon op uw computer, laptop of smartphone kunt installeren en aanmelden, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, weet u wellicht niet zeker wat u moet doen of hoe u ervoor kunt zorgen dat u alles correct doet.


In tijden als deze kun je het beste contact opnemen met het Technische ondersteuning Amazon en om hun advies vragen. Zij kunnen u dienovereenkomstig tips, oplossingen en suggesties geven.


Daarnaast zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Amazon Prime Notifications wilt inschakelen. Zij zijn:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Amazon Prime-applicatie openen op het door u gekozen apparaat

2. Zodra de startpagina wordt geopend, logt u in op uw account en selecteert u het profiel dat u gebruikt

3. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van de volgende pagina en selecteer vervolgens Instellingen in het nieuwe venster

4. Op de volgende pagina is een lijst met opties beschikbaar. Ga naar de tegel Meldingen en tik erop

5. Schakel het in en sla de wijzigingen onmiddellijk op


Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u het Ondersteuning Amazon bellen.


Gerelateerde Zoekopdracht


Amazon Wi-Fi-connectiviteitsproblemen met Echo

Milla Niskavaara

2 min read

Jun 24

0

0

500 Terry Francine Street, 6th Floor, San Francisco, CA 94158

123-456-7890

Stay Informed

Thanks for Subscribing!

bottom of page