top of page

Leer hoe u Amazon Prime Video-fout 7136 en oorzaken kunt oplossen

Milla Niskavaara

3 min read

5 days ago

0

0


Amazon Prime Video is een van de populairste streamingdiensten ter wereld. Stel je voor dat je eindelijk hebt geselecteerd wat je wilt bekijken in de Amazon Prime-videotoepassing nadat je door duizenden beschikbare films en tv-programma's hebt gebladerd, maar plotseling, tijdens het afspelen van video, kom je erachter dat de video niet kan worden afgespeeld. Als je de foutmelding goed bekijkt, kom je erachter dat fout 7136 wordt weergegeven. Het belangrijkste bericht dat moet worden weergegeven is “Kan video niet afspelen”. De foutmelding suggereert dat je niet op dat specifieke scherm blijft en probeert de video helemaal opnieuw af te spelen om het afspeelprobleem van die video op te lossen. Het enige waarop kan worden geklikt is “OK” onder de foutcode die wordt weergegeven. In het onderstaande artikel worden enkele van de beste oplossingen vermeld die vrijwel 100% zeker uw problemen zullen oplossen. Als deze niet werken, kun je hulp krijgen van het Amazon Ondersteuning steam of de Amazon-klantenservice.

Veel mensen over de hele wereld kijken graag naar inhoud op Amazon Prime Video en het is inderdaad erg frustrerend om een ​​afspeelfout te krijgen nadat je eindelijk hebt gekozen wat je wilt bekijken. Niettemin, als de fout is opgetreden, zelfs nadat u de juiste voorzorgsmaatregelen heeft genomen, moet u doorgaan en proberen een oplossing te vinden. Dit artikel is bedoeld om hetzelfde te doen en u moet op de hoogte zijn van de oplossingen en de processen op de juiste manier uitvoeren:


● De eenvoudigste oplossing voor dit probleem is het controleren van uw internetverbinding. Controleer eerst of uw internet überhaupt werkt en controleer vervolgens de snelheid van uw internetverbinding. Als u het gevoel heeft dat de snelheid van uw internetverbinding laag is, probeer dan verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk of wacht tot uw internet optimaal werkt. Ten tweede kunt u proberen de Amazon Prime Video bij te werken op uw smartphone, pc of tv. Als de Amazon Prime-video ten slotte niet werkt op een bepaald apparaat, moet je ervoor kiezen om dezelfde video op een ander apparaat af te spelen. Daarmee worden de meest basale oplossingen volledig gedekt.

● Wis alle gegevens en app-cache van de Amazon Prime Video-app en het proces verschilt van platform tot platform. Voor een Android TV moet u bijvoorbeeld 'Instellingen' vinden, gevolgd door 'Alle apps'. Zoek Amazon Prime Video en klik erop. Zodra u dit doet, zult u merken dat er veel verschillende opties voor u verschijnen, zoals de optie “Forceer Stop”, “Updates verwijderen” enzovoort. Van al deze opties moet u proberen "Gegevens wissen" en "Cache wissen" te vinden, die zich onder het gedeelte Gebruikte opslag moeten bevinden. Wis beide en log opnieuw in op uw Amazon Prime Video-account voordat u de video probeert af te spelen.

● Soms wordt Fout 7136 aangetroffen als u bent verbonden met een VPN en de specifieke inhoud die u probeert te bekijken niet beschikbaar is in de regio waarmee u bent verbonden. Probeer in dit geval de VPN uit te schakelen op elk van de apparaten waarop u Amazon Prime Video gebruikt.

Het verwijderen van updates van de Amazon Prime Video-app van elk van de apparaten waarvandaan je er toegang toe probeert te krijgen, is nog een andere optie, maar dat brengt veel verschillende andere problemen met zich mee, wat de reden is waarom deze specifieke methode niet de beste is. Als je nog andere problemen ondervindt, moet je contact opnemen met de Amazon-klantenservice of de Ondersteuning Amazon.


Gerelateerde Zoekopdracht


Hoe Amazon Prime-meldingen in te schakelen?

Milla Niskavaara

3 min read

5 days ago

0

0

500 Terry Francine Street, 6th Floor, San Francisco, CA 94158

123-456-7890

Stay Informed

Thanks for Subscribing!

bottom of page